Wuzzi Alert - mobiele alarmknop met gps-tracker

Het persoonsalarm van Wuzzi Alert geeft een zeker en veilig gevoel. Of je nu thuis, in de tuin, verder uit de buurt of in het buitenland bent. Je hebt alle vrijheid om te gaan waar je wilt. Met slechts één druk op de alarmknop is je hulplocatie bekend en kun je met elkaar praten. Zo heb je de noodhulp altijd bij je.

Alle vrijheid en vindbaar

Met één druk op de alarmknop sta je in geval van nood rechtstreeks in contact met je sociale netwerk zoals familie, buren, vrienden of de professionele alarmcentrale. Jouw locatie is zichtbaar voor degene die je alarmoproep aanneemt, je kunt direct met elkaar praten. Het alarmapparaatje werkt in combinatie met een abonnement en is na levering direct klaar voor gebruik. Het abonnement is per maand opzegbaar.

Altijd bereikbaar

Wuzzi Alert heeft verschillende soorten persoonsalarmen die je eenvoudig kunt meenemen. Zo zijn de Pebbles en Navi aan een halskoord of kledingclip te dragen. En alarmhorloges Indi of Orion draag je gewoon om de pols. Welke oplossing je ook kiest; door het dragen van een persoonsalarm kun je veilig en zelfstandig op pad, want hulp is met één druk op de knop altijd bij je.

Pebbles

Dit compacte en lichtgewicht mobiele alarmapparaatje is zeer eenvoudig in gebruik. Het alarmapparaatje is voorzien van één grote SOS alarmknop. Hier afgebeeld in de kleuren blauw, groen, roze en zwart.

               

Navi

Dit afgerond rechthoekige alarmapparaatje ligt prettig in de hand en heeft een eigentijdse vormgeving. 

  

Indi

Dit sportieve alarmhorloge met touchscreen heeft de fysieke alarmknop aan de zijkant. De Indi oogt als een regulier horloge en is daarmee een uiterst discreet persoonsalarm.

  

Orion

Dit stoere alarmhorloge met touchscreen heeft, behalve zijn alarmeringsfunctie, ook nog een hartslagmeter (niet medisch) en stappenteller.      

  

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar de website van Wuzzi Alert: www.wuzzialert.com

Andere interessante innovaties

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.