Zembro - stijlvolle personenalarmering

Zembro is heeft een reeks persoonlijk alarmeringsproducten vormgegeven als modern horloge of hanger voor de actieve senior. Met één druk op de onzichtbare knop kun je contact maken met familie, vrienden of mantelzorgers.

Het alarmbericht komt via de Zembro app op de smartphone van je connectie en daarbij is je gps-locatie zichtbaar. Vervolgens kunnen zij telefonisch contact opnemen met jou via het horloge of de hanger, en kunnen jullie met elkaar praten. Je kunt een aantal connecties toevoegen in de app. Voor extra zekerheid sluit je optioneel de Zembro 24/7 alarmservice af waarbij een professioneel callcenter jouw alarmmeldingen opvolgt.

  

Meer informatie

Ga voor meer productinformatie en verkrijgbaarheid naar de website van Zembro: www.zembro.com

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.