Kleding

Bekijk hieronder een selectie van vernieuwende hulpmiddelen op het gebied van kleding.

Hulpmiddelen

 • Medipoint - thuiszorgwinkel

  Medipoint is de grootste aanbieder van zorghulpmiddelen in Nederland. Als jouw lokale thuiszorgwinkel kun je bij Medipoint terecht voor advies over producten en het lenen, huren en kopen ervan.

 • Saa Bluu - mooie kledingbeschermers

  Saa Bluu levert mooie, comfortabele kledingbeschermers die niet lijken op een slab, maar er uitzien als kleding. Hedendaags, positief en respectvol.

 • Entusia - incontinentie ondergoed

  Entusia is wasbaar incontinentieondergoed dat wordt gedragen als normaal ondergoed. Het is stijlvol en comfortabel en vermindert de kans op nare geurtjes, huidirritaties en infecties.

 • Steve - aantrekhulpmiddel voor steunkousen

  Met de veelzijdige Steve+ trek je zonder te bukken en met weinig krachtsinspanning alle soorten steunkousen en elastische kousen aan en uit. Dat biedt een stukje onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.

 • Squease - rustgevend drukvest

  Squease is een opblaasbaar drukvest. Het geeft een rustgevende druk, vergelijkbaar met een stevige knuffel. Dit kan helpen om beter om te gaan met stress en sensorische overprikkeling, driftbuien voorkomen, concentratie te verbeteren of sneller in slaap te vallen. Diepe druk helpt prikkels gemakkelijker te verwerken en geeft rust wanneer je overstuur bent.