Kleding

Bekijk hieronder een selectie van vernieuwende hulpmiddelen op het gebied van kleding.

Hulpmiddelen

 • Duxxie - simpel online zorgproducten bestellen

  Duxxie.nl is een gebruiksvriendelijk online platform waar zorgprofessionals en mantelzorgers medische producten van verschillende leveranciers kunnen bestellen. Hiermee wordt het bestelproces een stuk simpeler en efficiënter dan dat nu vaak de ervaring is.

 • Entusia, comfortabel en aantrekkelijk ondergoed bij urineverlies

  Entusia biedt mensen die last hebben van licht urineverlies dé oplossing. De absorberende Entusia slips en boxers zijn betrouwbaar en comfortabel. Bovendien zien ze er uit als normaal ondergoed. Op die manier doorbreekt Entusia het taboe en geven ze zowel mannen en vrouwen hun zelfvertrouwen terug.

 • Steve+, aantrekhulpmiddel voor steunkousen

  Over de hele wereld miljoenen mensen, zowel jong als oud, dragen therapeutische elastische kousen. Tot nu toe was het aan- en uittrekken van deze kousen niet gemakkelijk en wordt dit vaak gedaan door medewerkers van de thuiszorg. De steunkous aantrekhulp Steve+® biedt uitkomst.

 • Squease, opblaasbaar drukvest

  Squease is een opblaasbaar drukvest. Squease geeft een rustgevende druk, vergelijkbaar met een stevige knuffel. Dit kan helpen om beter om te gaan met stress en sensorische overprikkeling, driftbuien voorkomen, concentratie te verbeteren of sneller in slaap te vallen. Diepe druk helpt prikkels gemakkelijker te verwerken en geeft rust wanneer je overstuur bent.