Go-box - gesproken tv-ondertiteling voor slechtzienden

De Go-box is dé oplossing als je problemen hebt met het lezen van de ondertiteling op je tv. Door de Go-box aan te sluiten tussen de decoder en de televisie, leest de box alle ondertiteling voor.

 

Zeer eenvoudig in gebruik

Na aansluiting heb je verder geen omkijken naar de Go-box. Ga je naar een andere zender, dan volgt hij automatisch. Voor eventuele aanpassingen zoals voorleessnelheid, wordt er een simpele afstandsbediening meegeleverd, waarbij de instellingen worden uitgesproken. Je bepaalt ook zelf hoe het geluid wordt afgespeeld: via een gewone of draadloze koptelefoon, de speakers van de tv of via de Webbox (lees hieronder).

De Go-box wordt in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar en de leverancier Solutions Radio b.v. verzorgt het aanvraagtraject. Je kunt de Go-box natuurlijk ook zelf aanschaffen.

Varianten

De Go-box is leverbaar in twee varianten: de basis Go-box en de Go-box als aanvulling op de Webbox.
Voor de basis Go-box is alleen een televisietoestel en een decoder benodigd. Je kunt de Go-box ook als aanvulling op de Webbox met werkend abonnement aanschaffen. Deze wordt dan in de regel niet vergoed door zorgverzekeraars.

Go-box samen met een Webbox

De Go-box werkt ook in combinatie met de Webbox. De Webbox is een mediaspeler waarmee je gesproken lectuur, radio en ondertitels kunt beluisteren. Klik hier voor meer informatie over de Webbox.

 

Klik hier voor meer informatie over de Go-box >>

Andere interessante innovaties