PennyTALKS - labellezer

Nederlandssprekende labellezer met bijbehorende labels. Makkelijk om vaak moeilijk te onderscheiden producten te labelen.

Voor blinden en slechtzienden heeft Worldwide Vision diverse producten die helpen om zelfredzaam te blijven. Simpele hulpmiddelen die net het verschil kunnen maken. 

Labellezer (PennyTALKS)

De PennyTALKS is een Nederlandssprekende labellezer waarmee je levensmiddelen, medicijnen, ordners en vele andere producten kunt herkennen. Je bevestigt een voelbaar label op of aan het product. Deze scan je vervolgens met de labellezer. Je spreekt de naam van het product in. Dit wordt opgeslagen in het interne geheugen. Zodra je met de lezer weer over het label gaat, vertelt de lezer wat je hebt ingesprokenlabel.

Meer informatie

Ga voor meer productinformatie over de labellezer en verkrijgbaarheid naar de website van de leverancier: www.worldwidevision.nl 

 

Ook via Worldwide Vision verkrijgbaar:

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.