Bladzijdeloep

De bladzijdeloep vergroot een hele pagina, in plaats van een klein stukje tekst of maar één enkele regel.

Voor blinden en slechtzienden heeft Worldwide Vision diverse producten die helpen om zelfredzaam te blijven. Simpele hulpmiddelen die net het verschil kunnen maken. 

Bladzijdeloep

Met de bladzijdeloep kun je tekst en afbeeldingen 2 x vergroten. Leg de loep op een bladzijde van een boek, tijdschrift of een ander te lezen tekst, en deze is meteen veel beter leesbaar.

Meer informatie

Ga voor meer informatie over deze leesloep en verkrijgbaarheid naar de website van de leverancier: www.worldwidevision.nl 

 

N.B. Tevens via Worldwide Vision verkrijgbaar:

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.