COPD

Hulpmiddelen

 • Medipoint - thuiszorgwinkel

  Medipoint is de grootste aanbieder van zorghulpmiddelen in Nederland. Als jouw lokale thuiszorgwinkel kun je bij Medipoint terecht voor advies over producten en het lenen, huren en kopen ervan.

 • MedApp - de slimme online apotheek

  Leven met een chronische aandoening vraagt al om genoeg aanpassingen. Gelukkig kan het een stuk eenvoudiger met MedApp, de handige medicijn-app én online apotheek.

 • iMemorizer - digitale geheugensteun voor dag en datum

  Uit onderzoek bij mensen met dementie is gebleken dat een geheugensteuntje omtrent de context van de dag ze goed kan helpen. De iMemorizer biedt uitkomst. Het is een digitale dagaanduiding voor onder andere mensen met dementie. Het geeft op een rustige en duidelijke manier context aan de dag.

 • DayClock - kalenderklok met agendafunctie voor structuur

  De DayClock is een staande digitale of analoge klok waarop dagelijks de actuele dag en datum voluit geschreven staan vermeld. Geen afkortingen, geen kleine letters, maar met een duidelijk leesbare weergave, voor zowel dag als nacht.

 • Easi Grip - ergonomisch tuingereedschap

  Je wilt graag tuinieren, maar het kost je te veel energie. Wist je dat er tuingereedschappen zijn die de inspanning verminderen? Deze tools hebben een speciaal ontworpen pistoolgriphandvat dat ervoor zorgt dat je je pols in een zo natuurlijk mogelijke positie houdt en je tegelijkertijd een stevige grip hebt op het gereedschap.

 • Rollz - rollator en rolstoel in één

  Met de Rollz heb je altijd die ondersteuning bij je die je nodig hebt: een moderne rollator als je wilt lopen en een rolstoel als je even wilt uitrusten en geduwd wilt worden. Zo kun je toch aan alle activiteiten deelnemen, ook als je het lopen niet meer vol kunt houden.

Het Huis Van Morgen is altijd bij u in de buurt.