Parkinson

Hulpmiddelen

 • Medipoint - thuiszorgwinkel

  Medipoint is de grootste aanbieder van zorghulpmiddelen in Nederland. Als jouw lokale thuiszorgwinkel kun je bij Medipoint terecht voor advies over producten en het lenen, huren en kopen ervan.

 • SASSCup - tremor drinkbeker

  Deze drinkbeker voorkomt morsen in het geval van een motorische beperking. Bijvoorbeeld bij de ziekte van Parkinson of MS.

 • MedApp - de slimme online apotheek

  Leven met een chronische aandoening vraagt al om genoeg aanpassingen. Gelukkig kan het een stuk eenvoudiger met MedApp, de handige medicijn-app én online apotheek.

 • Zembro - stijlvolle personenalarmering

  Zembro is heeft een reeks persoonlijk alarmeringsproducten vormgegeven als modern horloge of hanger voor de actieve senior. Met één druk op de onzichtbare knop kun je contact maken met familie, vrienden of mantelzorgers.

 • Safe-iD - SOS armband en ID-tags

  In geval van nood telt iedere seconde. Met een Safe-iD product heb je altijd noodnummers (ICE) van thuisblijvers en jouw belangrijke gegevens bij je. Op een armbandje, sticker, creditcard, schoenlabel of aan je horlogebandje.

 • Vari-STEPP - flexibele deurdrempel

  De VARI-STEPP is een waterkerende deurdrempel. Deze drempel kan overal in huis worden gemonteerd en is ontworpen met het oog op rolstoelvriendelijkheid, het bevorderen van valpreventie en het optimaliseren van de ergonomie voor zorgpersoneel.

 • Rollz - rollator en rolstoel in één

  Met de Rollz heb je altijd die ondersteuning bij je die je nodig hebt: een moderne rollator als je wilt lopen en een rolstoel als je even wilt uitrusten en geduwd wilt worden. Zo kun je toch aan alle activiteiten deelnemen, ook als je het lopen niet meer vol kunt houden.

 • Flexibele draaischijf, zittend draaien zonder problemen

  Wanneer het u moeite kost om uit uw stoel, bed of auto te komen, is deze draaischijf de ideale oplossing voor u. Deze draaischijf zorgt ervoor dat u de draaibeweging om op te staan kunt maken, zonder uw rug te belasten en helpt u het opstaan uit bed of stoel vergemakkelijken. De flexibele draaischijf is gewatteerd en bestaat uit twee los van elkaar draaiende schijven met een diameter van 43 centimeter.

   

 • Atto - opvouwbare scootmobiel

  Voor mensen die minder goed ter been zijn en er toch graag op uittrekken kan een scootmobiel een goede oplossing zijn. De meeste scootmobiels worden vooral gebruikt voor vervoer rondom de woning. Dit omdat ze lastig mee te nemen zijn als je bijvoorbeeld op reis gaat of een stad wilt bezoeken. De Atto is een opvouwbare scootmobiel die wel eenvoudig te vervoeren is en zelfs mee kan in een trein of vliegtuig.

 • Sensara - slimme leefpatroonmonitoring

  Sensara is een slim monitoringsysteem voor familie of mantelzorgers waarmee mensen worden aanmoedigd om zelfstandig te blijven wonen waarbij hun gezondheid en welzijn onopvallend in de gaten gehouden kan worden.

 • Easysteppers - maakt traplopen langer mogelijk

  Bewegen zorgt ervoor dat je langer fit blijft en dat je je bewegingsvaardigheden onderhoudt. Dagelijkse activiteiten, zoals traplopen, zijn daarbij erg belangrijk. Easysteppers biedt de mogelijkheid om je eigen trap te blijven gebruiken en dagelijks te 'trainen'. Hiermee voorkom je dat je in huis meer aanpassingen moet doen of dat je zou moeten verhuizen. Met deze simpele oplossing behoud je de regie over je eigen woonplezier.

 • Steve - aantrekhulpmiddel voor steunkousen

  Met de veelzijdige Steve+ trek je zonder te bukken en met weinig krachtsinspanning alle soorten steunkousen en elastische kousen aan en uit. Dat biedt een stukje onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.

 • Senzup - deurtje in bestaand bad

  Douche je in bad, maar heb je moeite met instappen? En wil je je bad eigenlijk niet opgeven, omdat je badderen ook zo fijn vindt? Kies er dan voor om een deurtje in je bestaande bad te laten monteren.

 • Topro Step - de veilige traploophulp

  Traplopen is voor sommigen erg lastig, maar een geweldige oefening om zo lang mogelijk fit, gezond en zelfstandig te blijven. Met de Topro Step traploophulp heb je zowel bij het op- als aflopen van de trap een stevige steun vóór je, die mogelijke valpartijen voorkomt en je extra steun geeft.

Het Huis Van Morgen is altijd bij u in de buurt.